Pijnloos waxen

Bij Bodicare de salon weten we dat volledige pijnloos waxen niet bestaat. Met name het traditionele harsen kan flinke pijn opleveren. Gelukkig is de pijn bij het waxen met suikerpasta vrijwel nihil. Hoe dat komt? Dat lees je hieronder!

1 De suikerpasta hecht zich niet aan de huid
De suikerpasta hecht zich niet aan levende huidcellen. Wel aan de haren en de dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid minder belast en ervaar je weinig tot geen geïrriteerde huid na afloop van de behandeling. Pijnloos waxen wordt hierdoor een feit!

2 Haren worden met de haargroei mee verwijderd
Tijdens het waxen wordt de suikerpasta met de haargroei mee verwijderd. Dit maakt het waxen makkelijker en daardoor minder gevoelig. Ook breken haren minder snel af. Het resultaat: een mooie en volledige verwijdering van de haren.

3 De pasta is op lichaamstemperatuur
De suikerpasta wordt aangebracht op lichaamstemperatuur. Hierdoor verloopt het waxen vrijwel pijnloos.

4 De pasta is eenvoudig te verwijderen
De suikerpasta is gemakkelijk te verwijderen met water. Dit in tegenstelling tot een harsbehandeling. Bij het harsen blijven er vaak harsresten achter die weer verwijderd moeten worden met oliën en boenen op de huid. Au!

5 Lichtere, dunnere én zachtere haren komen terug
Na een aantal keer de behandelingen te hebben ondergaan, ervaar je dat de haren lichter, zachter en dunner worden. Hierdoor zijn ze weer veel makkelijker te verwijderen dan eerst. Ze gaan namelijk losser zitten in de zogenaamde ‘haarfollikel’. Dit maakt het waxen makkelijk en pijnloos.

Body Sugaring zelf ervaren? Maak dan snel een afspraak!

Reserveer nu en maak gebruik van de maand actie!

online afspraak maken