Ingegroeide haren voorkomen

Ingegroeide haren voorkomen

Ingegroeide haren voorkomen en je huid verbeteren? Dit kan door middel van suikerpasta.  Deze pasta brengt namelijk geen schade aan de huid, wat bij scheren en harsen wel het geval is. Deze laatste twee vormen van ontharen beschadigen de huid. En leiden zelfs tot kleine littekenvorming. Hierdoor verdikt de huid wat het voor haren moeilijker maakt om door te komen.

Lichtere en dunnere haren
De suikerpasta hecht zich niet aan de huid (levende huidcellen) maar enkel aan haren en dode huidcellen. Dit zorgt voor een mooie, gladde en soepele huid. Dit zorgt na een aantal behandelingen voor lichtere en dunnere haren die makkelijk door de huid heen kunnen prikken. Ingegroeide haren maken zo geen kans meer.

Scrubben tegen ingegroeide haren
Om ingegroeide haren te voorkomen heeft de huid een goede nazorg nodig. Scrub daarom dagelijks. Dit is belangrijk voor het verwijderen van dode huidcellen en het dun en glad houden van de huid.

Een soepele huid door hydratatie
Hydrateer de huid dagelijks. Dit maakt de huid soepel waardoor haren makkelijker de weg naar buiten kunnen vinden. Zo kun je ook zelf ingegroeide haren voorkomen.

Ingegroeide haren voorkomen door middel van body sugaring? Neem dan contact met ons op!

Reserveer nu online en maak gebruik van de maand actie!

online afspraak maken