Het gezicht van Bodicare

Het gezicht van Bodicare

Mijn naam is Dionne broere en ik ben sinds 2016 de trotse eigenaresse van suikerwax-salon Bodicare. Als het gezicht van Bodicare ben ik dagelijks met veel verschillende dingen bezig. Denk aan het omgaan met mensen, dienstverlenend zijn en het geven van huid- en beauty advies. Maar het allerleukste vind ik toch wel het mooier en gezonder maken van andere mensen.

Body Sugaring
De ontharingsmethode waar ik al tijden groot fan van ben, is de methode Body Sugaring. Oftewel, ontharen met suikerpasta. Ik heb een aantal jaren in de Caribbean gewoond en ben daar in aanraking gekomen met het waxen met suikerpasta. Waar ik met name enthousiast over ben is dat sugaring een vorm van natuurlijk ontharen is. Alle producten zijn geproduceerd op natuurlijke basis. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik mij deze methode absoluut eigen wilde maken!

Mijn eigen salon
Eerst heb ik een opleiding gevolgd in een gespecialiseerde suikerwaxsalon. Toen ik naar eigen inzicht genoeg ervaring had opgedaan, was het tijd om mijn eigen salon te openen. Met Bodicare de salon kan ik ook andere mensen laten genieten van eenĀ  gladde, zacht en gezonde huid.

Ervaar het zelf
Hopelijk zie ik u snel om u de kracht van sugaring zelf te laten ervaren. Alvast meer lezen over de voordelen? Lees dan nu ook Bodicare Sugaring en waxen gevoelige huid.

Reserveer nu online en ervaar deze mooie manier van ontharen!

online afspraak maken