Oksels waxen

Ook graag gladde oksels, geen stoppels én haarvrij voor meer dan een maand? Dat kan! Door je oksels te waxen met Body Sugaring ervaar je binnen no-time een huid die zacht en glad aanvoelt. Daarnaast worden de haren volledig uit de huid verwijderd. Een donkere schaduw is hierdoor verleden tijd. Het resultaat mag er wezen: een wekenlang zichtbaar én voelbaar gladdere huid.

Is oksels waxen pijnloos?
Vrijwel zeker! De pijn is aanzienlijk minder dan wanneer je kiest voor harsen. Dit komt omdat de suiker in de suikerpasta zich niet aan de huid hecht (levende huidcellen) en dus alleen de haren en de dode huidcellen verwijdert.
Daarnaast wordt de suikerpasta tegen de haargroei in aangebracht en met de haargroei mee verwijdert. Het waxen van oksels is hierdoor een stuk minder pijnlijk is. Bovendien breken de haren een stuk minder snel af.

Oksels waxen of scheren?
Er zijn verschillende manieren om je oksels te ontharen. Denk aan scheren of harsen. Nadelen van deze methoden zijn echter dat ze maar kort resultaat bieden, pijnlijk zijn en een hoop tijd in beslag nemen. Bij waxen van de oksels is dit anders! Zo is het voordeel van waxen dat je na een aantal behandelingen al snel ervaart dat de haargroei vermindert. Ook merk je direct dat de haren die terugkomen lichter en zachter zijn. Dit in tegenstelling tot scheren, waarbij je al na 24 uur de stoppels voelt doorkomen.

Maak nu snel een afspraak om dit zelf te ervaren!

Laden...

online afspraak maken