Brazilian wax

Brazilian wax

Brazilian wax is één van de populairste vormen van ontharen in Nederland. Het is zeer hygiënisch en de huid voelt na afloop zijdezacht en verzorgd. Ook is het een stuk minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden zoals haren en scheren. Daarnaast zorgt het voor een sterk verminderde haargroei.

Genezende werking
Het gebruikte product is suikerpasta. Dit is een natuurlijk product. Het heeft  als bijzondere eigenschap dat het een genezende werking heeft. Ook voorkomt suikerpasta infecties. Daarnaast heeft de pasta een antiseptische eigenschap. Dit houdt in dat het de meeste hygiënische keuze is voor het ontharen van de schaamstreek. Bacteriën maken hierdoor weinig tot geen kans meer om zich te ontwikkelen.

Weinig tot geen irritatie van de huid
De suikerpasta hecht zich niet aan de huid. Dus ook niet aan levende huidcellen. Hierdoor raakt je huid niet of nauwelijks geïrriteerd en hoef je ook niet bang te zijn voor schade. Dit is eveneens één van de redenen waarom de behandeling minder pijnlijk is dan harsen. Het is tevens een vorm van pijnloos waxen en natuurlijk ontharen.

Haren breken minder snel af
Een ander voordeel van waxen is het verwijderen van haartjes met de haargroei mee. Haartjes breken hierdoor veel minder snel af dan bij andere ontharingsmethoden. Daarnaast is suikerpasta gemaakt op lichaamstemperatuur. Hierdoor loop je nooit het risico op een verbrande huid.

Hier een filmpje over een behandeling met suikerpasta van Dermaepil.

Hoe werkt het?
Bij Brazilian wax worden de haren rond het schaamstreekgebied verwijderd. Dit gebied bestaat uit de venusheuvel (pubis), bilnaad (perineum) en het gebied rond de anus. Het leuke aan deze methode is dat je verschillende keuzes hebt. Zo kan je kiezen voor een complete Brazilian maar ook voor een streepje of een driehoekje op de pubis.

Ervaar Brazilian wax zelf
Kom je voor de eerste keer en vind je het spannend? Dat begrijpen we! Daarom even een korte beschrijving van wat je kunt verwachten. Brazilian wax doen we dagelijks en is een van de meest voorkomende behandelingen in onze salon. We zijn gespecialiseerd en professioneel. Je bent dus in goede handen. Tijdens de behandeling zijn we enkel en alleen bezig met het ontharen en verzorgen van je huid. Maak je dus absoluut geen zorgen om de vorm of omvang van jouw lichaam. Ontharen is voor iedereen! Wij doen ons uiterste best om het jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Maak nu snel een afspraak om Brazilian wax zelf te ervaren!

Laden...

online afspraak maken