Benen waxen

Benen waxen

Wil je ook binnen no-time mooie, gladde en zachte benen? En weken van dit resultaat genieten? Stap dan over op het waxen van je benen. Door je benen te waxen zeg je stoppels voorgoed vaarwel. Ook ervaar je direct een huid die zacht en glad aanvoelt. Haal je zomerjurkje maar alvast uit de kast!

Voordelen van het waxen van benen
De gebruikte suikerpasta is een natuurlijk product. Daarbij is het zo dat de suikerpasta zich niet hecht aan levende huidcellen. Hierdoor ontstaat er weinig tot geen kans op irritatie. Wat willen je benen nog meer?

Nog een voordeel: het waxen van de benen leidt tot een sterk verminderde haargroei. Daarnaast worden de haren steeds lichter en zachter. Alle reden dus om te starten met het waxen van je benen.

Benen waxen ook voor mannen
Ook mannen en sporters kiezen steeds vaker voor het waxen van hun lichaamsdelen: zo ook de benen. Denk bijvoorbeeld aan wielrenners. Die kiezen hiervoor omdat het hygiënischer is en omdat het masseren veel prettiger aanvoelt. Daarnaast maken gewaxte benen het fietsen ook nog eens een stuk aerodynamischer!

Maak nu hier je afspraak en ervaar het zelf!

Laden...

online afspraak maken